Dinerkaart
Dinerkaart
Kies je eigen 3 gangen menu € 38,95 Keuze uit alle gerechten
Voorgerechten € 10,95
-
Zalm
Huisgemarineerde zalm met witlof, veldsla, kappertjes, cherrytomaten, gekonfijte rode ui en dillemayonaise
-
Gamba’s al ajillo
Garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en kruiden
-
Vitello tonnato
Gebraden kalfsfricandeau met huisgemaakte tonijnmayonaise, kappertjes, rucola en geroosterde tuinbonen
-
Geitenkaas
Geitenkaas in spek gewikkeld en gebakken in honing, geserveerd op een bietensalade met een honingdressing (ook vegetarisch verkrijgbaar)
-
Wildzwijnham
Geserveerd met rucola, witlof, preiselbeeren en gekarameliseerde walnoten met zoete een acetodressing
-
Black Angus
Carpaccio van licht gebraden Black Angus met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, geroosterde tuinbonen en rucola
-
Gebakken champignons
Gebakken in kruidenboter, gegratineerd met oude kaas, geserveerd op toast
-
Extra – Brood met dip
Pesto, truffelmayonaise en kruidenboter € 5,95
Hoofdgerechten vlees € 20,95
-
Stoofvlees
Vlaamse klassieker, gestoofd in donker bier met friet en koolsalade
-
Eendenborst
Op de huid gebakken eendenborst met honing-portsaus, geserveerd op puree van aardappel en knolselderij met gestoofde prei en chips van gedroogde ham
-
Schnitzel
Oostenrijks formaat schnitzel met champignonroomsaus of gebakken spek en uitjes geserveerd met huisgemaakte Kartoffelsalat en zuurkool
-
Konijnenbout
In bier gestoofd, op een zuurkoolstamppot met spekjes en saliejus
-
Jagersstoof
Diverse soorten wild gestoofd in rode wijn met winterse kruiden. Geserveerd met rode kool met appeltjes en truffel-aardappelpuree
-
Biefstuk
Geserveerd met aardappelblokjes met spek en ui, haricot verts en pepersaus
Hoofdgerechten vis € 20,95
-
Makreelfilet
Op de huid gebakken, geserveerd met puree van aardappel en knolselderij en gestoofde prei met een mosterd-hollandaisesaus
-
Schelvisfilet
Op de huid gebakken, geserveerd met wortelcreme, haricot verts en een witte wijnsaus
-
Zalmfilet
Geserveerd met een puree van aardappel en truffel, geglaceerde bospeen en een dillesaus
Hoofdgerechten vegetarisch € 20,95
-
Lasagne
Huisgemaakte lasagne van verse pasta gevuld met een tomaten-groentesaus, pestosaus en paddenstoelensaus gegratineerd met oude kaas
-
Tortilla
Gevuld met gebakken groenten, gegratineerd met kaas, geserveerd met guacamole, salsa en een Mexicaanse salade
-
Extra garnituur
Bakje frites, groenten of salade per portie € 4,95
Desserts € 9,95
-
Monchoutaart
Huisgemaakt, met kersen en stracciatella ijs
-
Koffie/thee met huisgemaakte friandises
Kopje koffie of thee met huisgemaakte kleine zoete lekkernijen
-
Kaasbordje € 5,- meerprijs
Vijf soorten kaas van Hollandse bodem geserveerd met appelstroop en roggebrood
-
Stroopwafelparfait
Romig ijs met stukjes stroopwafel geserveerd met karamelsaus
-
Mudpie
Huisgemaakte chocoladetaart, geserveerd met vanille-ijs en vanillesaus
-
Panna Cotta
Huisgemaakt. Geserveerd met een bolletje bosvruchtenijs, rood fruit en zwarte bessensaus
-
Crème brûlée
Franse klassieker met een knapperig suikerlaagje en een bolletje kaneel ijs