Dinerkaart
Dinerkaart
Kies je eigen 3 gangen menu € 39,95 Keuze uit alle gerechten
Voorgerechten € 10,95
-
Zalmtartaar
Van gerookte en rauwe zalm roomkaas. Geserveerd met sla, witlof en gekonfijte rode
-
Gamba’s al ajillo
Garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en kruiden
-
Gerookte wildzwijnham
Op een salade van witlof, appel en rucola met gekarameliseerde walnoten en een zoete acetodressing
-
Bietencarpaccio
Met geitenkaas, geroosterde tuinbonen, rucola en zoete acetodressing
-
Eendenpate
Gemaakt van wilde eend geserveerd met crostini en Preiselbeeren
-
Carpaccio van rund of hert*
Met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, geroosterde tuinbonen en rucola (*hert: €5,- meerprijs)
-
Champignons
Kruidige champignons in bierbeslag geserveerd met knoflooksaus
-
Extra – Brood met dip
Pesto, truffelmayonaise en kruidenboter € 6,95
Hoofdgerechten vlees € 21,95
-
Eendenborst
Op de huid gebakken met een aardappelpastinaakcreme en geglaceerde wortel en prei, geserveerd met zoete portsaus en gedroogde hamchips
-
Konijnenbout
Gestoofd met winterse kruiden geserveerd op zuurkoolstamppot met rozemarijn-wildjus
-
Schnitzel
Oostenrijks formaat schnitzel met champignonroomsaus of gebakken spek en uitjes geserveerd met huisgemaakte Kartoffelsalat en zuurkool
-
Hert
Op twee manieren bereid: zacht gegaarde hertensukade en een hertenbiefstuk van de grill. Geserveerd met spruitjes en een aardappeltruffelpuree met jus van oesterzwam
-
Wildstoof
Van diverse soorten wild met rode kool, appeltjes en aardappeltruffelpuree
-
Varkenshaas
Geserveerd met roseval-aardappeltjes, haricots verts en pepersaus
Hoofdgerechten vis € 21,95
-
Mosselen
Vers geserveerd in een pannetje, met drie sausjes. Geserveerd met frites of brood
-
Schelvisfilet
Geserveerd op een aardappelpastinaakcreme met geglaceerde wortel en prei met wittewijnsaus
-
Makreelfilet
Op de huid gebakken, geserveerd met roseval-aardappeltjes, haricots verts en hollandaisesaus met Dijon-mosterd
Hoofdgerechten vegetarisch € 21,95
-
Lasagne
Huisgemaakte lasagne van verse pasta gevuld met een tomaten-groentesaus, pestosaus en paddenstoelensaus gegratineerd met oude kaas
-
Pompoenstoof
Huisgemaakt met winterse kruiden en peperkoek, geserveerd met koolsalade en zoete aardappelfriet
-
Extra garnituur
Bakje frites, groenten of salade per portie € 4,95
Desserts € 9,95
-
Monchoutaart
Huisgemaakt, met kersen en stracciatella ijs
-
Koffie/thee met huisgemaakte friandises
Kopje koffie of thee met huisgemaakte kleine zoete lekkernijen
-
Kaasbordje € 5,- meerprijs
Vijf soorten kaas van Hollandse bodem geserveerd met appelstroop en roggebrood
-
Speculaasparfait
Romig ijs met stukjes speculaas geserveerd met mandarijnensaus
-
Apfelstrudel
Winterse klassieker geserveerd met vanillesaus en ijs
-
Mokka-tiramisu
Geserveerd met vers rood fruit
-
Crème brûlée
Franse klassieker met een knapperig suikerlaagje en een bolletje kaneel ijs
