Dinerkaart
Dinerkaart
Kies je eigen 3 gangen menu € 33,95 Keuze uit alle gerechten
Voorgerechten € 9,50
Zalm
Huisgemarineerde zalm met witlof, veldsla, kappertjes, cherrytomaten, gekonfijte rode ui en dillemayonaise
Gamba's al ajillo
Garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en kruiden
Vitello tonnato
Gebraden kalfsfricandeau met huisgemaakte tonijnmayonaise, kappertjes, rucola en geroosterde tuinbonen
Geitenkaas
Geitenkaas in spek gewikkeld en gebakken in honing, geserveerd op een bietensalade met een honingdressing (ook vegetarisch verkrijgbaar)
Lamsham
Gerookte ham, geserveerd met een salade van groene asperges, witlof, cherrytomaten en zoete acetodressing
Entrecote
Carpaccio van licht gebraden entrecote met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, geroosterde tuinbonen en rucola
Gebakken champignons
Gebakken in kruidenboter, gegratineerd met oude kaas, geserveerd op toast
Extra - Brood met dip
Pesto, truffelmayonaise en kruidenboter € 5,95
Hoofdgerechten vlees € 18,50
Stoofvlees
Vlaamse klassieker, gestoofd in donker bier met friet en koolsalade
Eendenborst
Op de huid gebakken eendenborst met honing-portsaus, geserveerd op puree van aardappel en pastinaak met gestoofde prei en chips van gedroogde ham
Schnitzel
Oostenrijks formaat schnitzel met champignonroomsaus of gebakken spek, uitjes en champignons geserveerd met huisgemaakte Kartoffelsalat en zuurkool
Lamskoteletten
Rosé gebakken op de grill, geserveerd met een puree van aardappel en knolselderij, groene asperges en een jus van grove mosterd
Sukade
Zacht gestoofd op oma's wijze, geserveerd op andijviestamppot en truffeljus
Biefstuk
Geserveerd met aardappelblokjes met spek en ui, haricot verts en champignonroomsaus
Hoofdgerechten vis € 18,50
Dorade
Geserveerd op een wortelcrème, met groene asperges en een saus van grove mosterd
Koolvisfilet
Omwikkeld met spek, geserveerd op een risotto met haricot verts en een basilicum hollandaise saus
Zalmforelfilet
Op de huid gebakken, geserveerd op een puree van aardappel en knolselderij en een witte wijnsaus
Hoofdgerechten vegetarisch € 18,50
Lasagne
Huisgemaakte lasagne van verse pasta gevuld met een tomaten-groentesaus, pestosaus en paddenstoelensaus gegratineerd met oude kaas
Pompoenstoof
Met witte bonen en prei, geserveerd met zoete aardappel friet en koolsalade
Extra garnituur
Bakje frites, groenten of salade per portie € 4,95
Desserts € 8,50
Monchoutaart
Huisgemaakt, met kersen en stracciatella ijs
Koffie/thee met huisgemaakte friandises
Kopje koffie of thee met huisgemaakte kleine zoete lekkernijen
Kaasbordje € 5,- meerprijs
Vijf soorten kaas van Hollandse bodem geserveerd met appelstroop en roggebrood
Bastogneparfait
Romig ijs met stukjes bastognekoek geserveerd met karamelsaus
Dame blanche
Vanille ijs, warme chocoladesaus en amandelschaafsel
Panna Cotta
Huisgemaakt. Geserveerd met een bolletje bosvruchtenijs, rood fruit en zwarte bessensaus
Crème brûlée
Franse klassieker met een knapperig suikerlaagje en een bolletje mango-passievrucht ijs