Dinerkaart
Dinerkaart
Kies je eigen 3 gangen menu € 36,95 Keuze uit alle gerechten
Voorgerechten € 10,50
Zalm
Huisgemarineerde zalm met witlof, veldsla, kappertjes, cherrytomaten, gekonfijte rode ui en dillemayonaise
Gamba's al ajillo
Garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en kruiden
Vitello tonnato
Gebraden kalfsfricandeau met huisgemaakte tonijnmayonaise, kappertjes, rucola en geroosterde tuinbonen
Geitenkaas
Geitenkaas in spek gewikkeld en gebakken in honing, geserveerd op een bietensalade met een honingdressing (ook vegetarisch verkrijgbaar)
Wildzwijnham
Gedroogde ham, met een salade van rucola, mozzarella en cherrytomaten met gesuikerde walnoten en een zoete acetodressing
Black Angus
Carpaccio van licht gebraden Black Angus met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, geroosterde tuinbonen en rucola
Gebakken champignons
Gebakken in kruidenboter, gegratineerd met oude kaas, geserveerd op toast
Extra - Brood met dip
Pesto, truffelmayonaise en kruidenboter € 5,95
Hoofdgerechten vlees € 19,50
Stoofvlees
Vlaamse klassieker, gestoofd in donker bier met friet en koolsalade
Eendenborst
Op de huid gebakken eendenborst met honing-portsaus, geserveerd op puree van aardappel en pastinaak met gestoofde prei en chips van gedroogde ham
Schnitzel
Oostenrijks formaat schnitzel met champignonroomsaus of gebakken spek, uitjes en champignons geserveerd met huisgemaakte Kartoffelsalat en zuurkool
Hazenpeper
Geserveerd op een aardappel-truffelpuree en rode kool met appeltjes
Konijn
In bier gestoofde konijnenbout geserveerd met hutspot en peperkoeksaus
Biefstuk
Geserveerd met aardappelblokjes met spek en ui, haricot verts en champignonroomsaus
Hoofdgerechten vis € 19,50
Makreelfilet
Op de huid gebakken, geserveerd met hutspot en een witte wijnsaus
Zeebaarsfilet
Geserveerd op een truffel risotto met gestoofde prei en een dillesaus
Schelvis
Geserveerd op een wortel creme met gesmoorde haricot verts en een grove mosterdsaus
Hoofdgerechten vegetarisch € 19,50
Lasagne
Huisgemaakte lasagne van verse pasta gevuld met een tomaten-groentesaus, pestosaus en paddenstoelensaus gegratineerd met oude kaas
Pompoenstoof
Met witte bonen en prei, geserveerd met zoete aardappel friet en koolsalade
Extra garnituur
Bakje frites, groenten of salade per portie € 4,95
Desserts € 9,50
Monchoutaart
Huisgemaakt, met kersen en stracciatella ijs
Koffie/thee met huisgemaakte friandises
Kopje koffie of thee met huisgemaakte kleine zoete lekkernijen
Kaasbordje € 5,- meerprijs
Vijf soorten kaas van Hollandse bodem geserveerd met appelstroop en roggebrood
Speculaasparfait
Romig ijs met stukjes speculaas geserveerd met mandarijnsaus
Mississippi mudpie
Huisgemaakte chocolade taart met een bolletje vanille ijs
Panna Cotta
Huisgemaakt. Geserveerd met een bolletje bosvruchtenijs, rood fruit en zwarte bessensaus
Crème brûlée
Franse klassieker met een knapperig suikerlaagje en een bolletje kaneel ijs