Dinerkaart
Dinerkaart
Kies je eigen 3 gangen menu € 30,95 Keuze uit alle gerechten
Voorgerechten € 9,00
Zalm
Huisgemarineerde zalm met witlof, veldsla, kappertjes, cherrytomaten, gekonfijte rode ui en dillemayonaise
Gamba's al ajillo
Spaans voorgerecht: garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en kruiden
Vitello tonnato
Gebraden kalfsfricandeau met huisgemaakte tonijnmayonaise, kappertjes, rucola en geroosterde tuinbonen
Geitenkaas
Geitenkaas in spek gewikkeld en gebakken in honing, geserveerd op een bietensalade met een honingdressing (ook vegetarisch verkrijgbaar)
Coppa di Parma
Gedroogde Italiaanse ham met een salade van tomaat, mozzarella, verse basilicum en een zoete acetodressing
Entrecote
Carpaccio van licht gebraden entrecote met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en rucola
Gebakken champignons
Gebakken in kruidenboter, gegratineerd met oude kaas, geserveerd op toast
Extra
Mandje stokbrood met kruidenboter € 4,50
Hoofdgerechten vlees € 18,00
Stoofvlees
Vlaamse klassieker, gestoofd in donker bier met friet en koolsalade
Eendenborst
Op de huid gebakken eendenborst met honing-portsaus, geserveerd op puree van aardappel en knolselderij met gestoofde prei en chips van gedroogde ham
Schnitzel
Oostenrijks formaat schnitzel met champignonroomsaus of gebakken spek, uitjes en champignons geserveerd met huisgemaakte Kartoffelsalat en zuurkool
Kipfilet
Gevuld met pesto, tomaat en mozzarella, omwikkeld met spek, geserveerd op risotto met gewokte courgette en pepersaus
Sukade
Op twee manieren bereid, zacht gestoofd en van de grill, geserveerd op andijviestamppot en truffeljus
Biefstuk
Geserveerd met aardappelblokjes met spek en ui, haricot verts en champignonroomsaus
Hoofdgerechten vis € 18,00
Schelvisfilet
Geserveerd op een wortelcrème, met gewokte courgetteblokjes en een saus van grove mosterd
Koolvisfilet
Omwikkeld met spek, geserveerd met pasta pesto en cherrytomaten
Zalmforelfilet
Op de huid gebakken, geserveerd op puree van aardappel en knolselderij met gestoofde prei en een witte wijnsaus
Hoofdgerechten vegetarisch € 18,00
Lasagne
Huisgemaakte lasagne van verse pasta gevuld met een tomaten-groentesaus, pestosaus en paddenstoelensaus gegratineerd met oude kaas
Vegetarische verrassing van de chef
Extra garnituur
Bakje frites, groenten of salade per portie € 3,50
Desserts € 8,00
NY cheesecake
Huisgemaakt. Geserveerd met een bolletje frambozenijs en frambozensaus
Koffie/thee met huisgemaakte friandises
Kopje koffie of thee met huisgemaakte kleine zoete lekkernijen
Kaasbordje € 5,- meerprijs
Vijf soorten kaas van Hollandse bodem geserveerd met appelstroop en roggebrood
Bastogneparfait
Romig ijs met stukjes Bastognekoek geserveerd met karamelsaus
Dame blanche
Vanille ijs, warme chocoladesaus en amandelschaafsel
Panna Cotta
Huisgemaakt. Geserveerd met een bolletje bosvruchtenijs, rood fruit en zwarte bessensaus
Crème brûlée
Franse klassieker met een knapperig suikerlaagje en een bolletje mango-passievrucht ijs