Kies je eigen 3 gangen menu € 33,95 Keuze uit alle gerechten
Huisgemarineerde zalm met witlof, veldsla, kappertjes, cherrytomaten, gekonfijte rode ui en dillemayonaise
Garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en kruiden
Gebraden kalfsfricandeau met huisgemaakte tonijnmayonaise, kappertjes, rucola en geroosterde tuinbonen
Geitenkaas in spek gewikkeld en gebakken in honing, geserveerd op een bietensalade met een honingdressing (ook vegetarisch verkrijgbaar)
Gerookte ham, geserveerd met een salade van groene asperges, witlof, cherrytomaten en zoete acetodressing
Carpaccio van licht gebraden entrecote met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, geroosterde tuinbonen en rucola
Gebakken in kruidenboter, gegratineerd met oude kaas, geserveerd op toast
Pesto, truffelmayonaise en kruidenboter € 5,95
Vlaamse klassieker, gestoofd in donker bier met friet en koolsalade
Op de huid gebakken eendenborst met honing-portsaus, geserveerd op puree van aardappel en pastinaak met gestoofde prei en chips van gedroogde ham
Oostenrijks formaat schnitzel met champignonroomsaus of gebakken spek, uitjes en champignons geserveerd met huisgemaakte Kartoffelsalat en zuurkool
Rosé gebakken op de grill, geserveerd met een puree van aardappel en knolselderij, groene asperges en een jus van grove mosterd
Zacht gestoofd op oma's wijze, geserveerd op andijviestamppot en truffeljus
Geserveerd met aardappelblokjes met spek en ui, haricot verts en champignonroomsaus
Geserveerd op een wortelcrème, met groene asperges en een saus van grove mosterd
Omwikkeld met spek, geserveerd op een risotto met haricot verts en een basilicum hollandaise saus
Op de huid gebakken, geserveerd op een puree van aardappel en knolselderij en een witte wijnsaus
Huisgemaakte lasagne van verse pasta gevuld met een tomaten-groentesaus, pestosaus en paddenstoelensaus gegratineerd met oude kaas
Met witte bonen en prei, geserveerd met zoete aardappel friet en koolsalade
Bakje frites, groenten of salade per portie € 4,95
Huisgemaakt, met kersen en stracciatella ijs
Kopje koffie of thee met huisgemaakte kleine zoete lekkernijen
Vijf soorten kaas van Hollandse bodem geserveerd met appelstroop en roggebrood
Romig ijs met stukjes bastognekoek geserveerd met karamelsaus
Vanille ijs, warme chocoladesaus en amandelschaafsel
Huisgemaakt. Geserveerd met een bolletje bosvruchtenijs, rood fruit en zwarte bessensaus
Franse klassieker met een knapperig suikerlaagje en een bolletje mango-passievrucht ijs