Dinerkaart

Kies je eigen 3 gangen menu € 33,95 Keuze uit alle gerechten

Voorgerechten € 9,50

  • Zalm

    Huisgemarineerde zalm met witlof, veldsla, kappertjes, cherrytomaten, gekonfijte rode ui en dillemayonaise

  • Gamba's al ajillo

    Garnalen gebakken in olijfolie met knoflook en kruiden

  • Vitello tonnato

    Gebraden kalfsfricandeau met huisgemaakte tonijnmayonaise, kappertjes, rucola en geroosterde tuinbonen

  • Geitenkaas

    Geitenkaas in spek gewikkeld en gebakken in honing, geserveerd op een bietensalade met een honingdressing (ook vegetarisch verkrijgbaar)

  • Lamsham

    Gerookte ham, geserveerd met een salade van groene asperges, witlof, cherrytomaten en zoete acetodressing

  • Entrecote

    Carpaccio van licht gebraden entrecote met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, geroosterde tuinbonen en rucola

  • Gebakken champignons

    Gebakken in kruidenboter, gegratineerd met oude kaas, geserveerd op toast

  • Extra - Brood met dip

    Pesto, truffelmayonaise en kruidenboter € 5,95

Hoofdgerechten vlees € 18,50

  • Stoofvlees

    Vlaamse klassieker, gestoofd in donker bier met friet en koolsalade

  • Eendenborst

    Op de huid gebakken eendenborst met honing-portsaus, geserveerd op puree van aardappel en pastinaak met gestoofde prei en chips van gedroogde ham

  • Schnitzel

    Oostenrijks formaat schnitzel met champignonroomsaus of gebakken spek, uitjes en champignons geserveerd met huisgemaakte Kartoffelsalat en zuurkool

  • Lamskoteletten

    Rosé gebakken op de grill, geserveerd met een puree van aardappel en knolselderij, groene asperges en een jus van grove mosterd

  • Sukade

    Zacht gestoofd op oma's wijze, geserveerd op andijviestamppot en truffeljus

  • Biefstuk

    Geserveerd met aardappelblokjes met spek en ui, haricot verts en champignonroomsaus

Hoofdgerechten vis € 18,50

  • Dorade

    Geserveerd op een wortelcrème, met groene asperges en een saus van grove mosterd

  • Koolvisfilet

    Omwikkeld met spek, geserveerd op een risotto met haricot verts en een basilicum hollandaise saus

  • Zalmforelfilet

    Op de huid gebakken, geserveerd op een puree van aardappel en knolselderij en een witte wijnsaus

Hoofdgerechten vegetarisch € 18,50

  • Lasagne

    Huisgemaakte lasagne van verse pasta gevuld met een tomaten-groentesaus, pestosaus en paddenstoelensaus gegratineerd met oude kaas

  • Pompoenstoof

    Met witte bonen en prei, geserveerd met zoete aardappel friet en koolsalade

  • Extra garnituur

    Bakje frites, groenten of salade per portie € 4,95

Desserts € 8,50

  • Monchoutaart

    Huisgemaakt, met kersen en stracciatella ijs

  • Koffie/thee met huisgemaakte friandises

    Kopje koffie of thee met huisgemaakte kleine zoete lekkernijen

  • Kaasbordje € 5,- meerprijs

    Vijf soorten kaas van Hollandse bodem geserveerd met appelstroop en roggebrood

  • Bastogneparfait

    Romig ijs met stukjes bastognekoek geserveerd met karamelsaus

  • Dame blanche

    Vanille ijs, warme chocoladesaus en amandelschaafsel

  • Panna Cotta

    Huisgemaakt. Geserveerd met een bolletje bosvruchtenijs, rood fruit en zwarte bessensaus

  • Crème brûlée

    Franse klassieker met een knapperig suikerlaagje en een bolletje mango-passievrucht ijs

Print